Image

VIAȚA STUDENȚEASCĂ

images-2-social-1.jpg

Norme și Principii

Manualul studentului
Universitatea urmareste promovarea unei conduite decente. Incalcarea prevederilor din regulamentul de ordine interioara a acestui manual va fi sanctionata. Universitatea Biblica din Romania pune la dispozitia fiecarui student un manual care reglementeaza viata studentului in CAMPUS.

Dezvoltarea spirituala
Serviciile zilnice de Capela la Universitatea Biblica promoveaza cresterea spirituala si ne da posibilitatea sa ne slujim reciproc. Pentru intarirea spirituala si formarea caracterului conducerea universitatii incurajeaza devotiunea personala a fiecarui student. In plus, exista si un program de "Misiune" si programul de lucru al studentilor, care au ca scop dezvoltarea si cresterea spirituala a acestora.

Viata in campus
Timpul de sedere in incinta campusului Universitatii contribuie la modelarea caracterului crestin. In cursul anului universitar se ofera o gama larga de evenimente, concerte si manifestari, al caror scop este integrarea sociala a studentilor. Cadrele didactice si personalul scolii considera ca timpul de studii petrecut in cadrul Universitatii Biblice din Romania se constituie intr-o perioada semnificativa pentru formarea, dezvoltarea si crestere spirituala a studentilor. Viata in Campus este o parte integranta a experientei educationale a studentului. Universitatea Biblica din Romania a desemnat un administrator si un asistent dintre liderii studentilor pentru a se ocupa prin programele administrative, educationale, spirituale si sociale. De asemenea, exista si un numar limitat de apartamente pentru studentii casatoriti care frecventeaza cursurile de zi.

Consiliul asociatiei studentesti
Studentii aleg anual un numar limitat de lideri care sa le reprezinte interesele in consiliul studentesc.

Asociatia misionara a studentilor
Asociatia de misiune a studentilor este formata dintr-o echipa de lideri ai studentilor si un sponsor al universitatii. Acestea au rolul sa inspire interesul fata de misiune in randul studentilor prin conferinte anuale, intocmind o lista de angajament pentru misiune, coordonand serviciile de capela si efectuand misiuni pe timpul verii.

Activitati studentesti
La Universitatea Biblica din Romania se desfasoara o gama larga de activitati studentesti. Aceste activitati includ intruniri si diferite conferinte si seminarii, evenimente sportive. In acest context, se recomanda pastrarea prioritatilor academice in raport cu alt tip de activitati.

Comportamentul si Vestimentatia Comportamentul si vestimentatia studentilor trebuie sa fie placute, decente, modeste, si sa reflecte valorile crestine.
Pastrarea curateniei si a ordinii Fiecare student are obligatia sa contribuie la mentinerea si functionarea utilitatilor. Aceasta procedura are menirea sa contribuie la formarea unei inimi slujitoare si a unor deprinderi practice in lucrare. Studentii au obligatia sa trateze in mod responsabil problema curateniei si a ordinii in Campus.

Contact

UNIVERSITATEA BIBLICĂ DIN ROMÂNIA

Strada Răsăritului, nr. 59, Sector 6

București, România

Email: ioanceuta@gmail.com

Telefon: +40-722.356.625

Webiste: www.ubr.ro