Images-loading
Images

                 ISTORIC

BINE ATI VENIT LA UNIVERSITATEA BIBLICA DIN ROMANIA

Universitatea Biblica din Romania a luat fiinta dupa evenimentele din decembrie 1989 ca o necesitate pentru a afla adevarul despre Dumnezeul, a carui existenta a fost negata cu inversunare timp de atatia ani.

     Dumnezeu s-a folosit de Dr. Ioan Ceuta caruia i-a pus in inima dorinta sa infiinteze o scoala de pregatire a liderilor bisericii. Misiunea pe care si-a asumat-o este sa pregateasca oameni care sa fie in stare sa invete pe altii cum sa traiasca in armonie cu Creatorul lor, cu ei insisi si cu semenii lor. Dumnezeu s-a folosit in implinirea acestei viziuni si de barbati ca: Bobby Beard, Ronald Dudley, Tom Paino, Samuel Johnson, George Ray, David Tonn, David Midwood, Steven Allen, Jack Strom, Craig Mathison, Ted Oprea precum si alti misionari.

     Universitatea Biblica din Romania este o scoala de teologie care isi propune sa exceleze pentru lucrarea crestina atat in pregatirea academica cat si in cea practica. Universitatea Biblica din Romania este evanghelica, prin marturisirea de credinta; interdenominationala, dedicata in a-i instrui pe studenti prin promovarea unei atmosfere crestine - indiferent de confesiunea sau biserica din care fac parte; internationala, prin faptul ca avem studenti din alte tari care se instruiesc la noi; practica, prin legatura stransa intre profesori si studenti, legatura dintre Universitate si biserici, calatoriile misionare de la sfarsit de saptamana, practica pastorala din perioada vacantelor, implicarea studentilor in bisericile locale si in alte activitati.

Images
  • Images
  • Images Str. Răsăritului 61A, Bucuresti
  • Images Tel: 021.777.079
  • Images Mobil: 0722.356.625